Wedstrijden NL-boksers Olympische Spelen bekend gemaakt Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wedstrijden NL-boksers Olympische Spelen bekend gemaakt

Wedstrijden NL-boksers Olympische Spelen bekend gemaakt

Nouchka Fontijn en Enrico LaCruz strijden op de Olympische Spelen in Tokio en komen volgende week al in actie. De loting voor de wedstrijden is inmiddels bekend gemaakt.

Op 28 juli bokst Nouchka Fontijn in de ochtendsessie tegen de Poolse Elisabeth Wojcik. Beiden zijn geen onbekenden van elkaar. De Poolse verloor eerder de kans op brons tijdens de European Games, door in de halve finale van Fontijn te verliezen.

Sterk veld

LaCruz bokst 25 juli tegen de Amerikaanse vice-wereldkampioen van 2019, Keyshawn Davies. Ook La Cruz en de Amerikaan hebben elkaar eerder in de ring ontmoet. De Nederlander bokste eerder tegen de Amerikaan bij het World Port Boxing waar hij in Rotterdam bij de interland NED - USA met 3-2 van verloor.

Voor de Nederlanders boksers worden het spannende wedstrijden. Het deelnemers veld is sterk en de druk is hoog om eremetaal mee terug te nemen naar ons land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws