WEDDEN: Mike Tyson gaat gokkers veel geld opleveren – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WEDDEN: Mike Tyson gaat gokkers veel geld opleveren

WEDDEN: Mike Tyson gaat gokkers veel geld opleveren

Er wordt al flink ingezet door gokkers op de terugkeer van bokslegende Mike Tyson. Hij opent als favoriet tegen Tito Ortiz.

Een van de grootste online goksites laat de 53-jarige Mike Tyson openen als een grote gokfavoriet tegen de 45-jarige Tito Ortiz. Gokkers kunnen wedden op de bokslegende Tyson, die sinds juni 2005 niet meer professioneel in de ring stond. Voor een prijs van -400 in het voordeel van Tyson.

Ortiz heeft onlangs Chuck Liddell uitgeschakeld in een MMA-gevecht. Maar Ortiz staat niett echt bekend om zijn vloeiende bokscombinaties, gelikte verdediging of bovengemiddelde stootkracht. Toch is er een 8 jaar leeftijd verschil. Wat hem een ​​mogelijk voordeel geeft op de afdelingen reflex, duurzaamheid en cardio.

Wie het eerst komt

Er circuleren recente trainingsvideo’s van Tyson waarin hij veel langzamer lijkt dan voorheen, zoals verwacht, maar de techniek is er nog steeds en de kracht is er nog.cOmgekeerd, een professioneel MMA-vechter met een record van 21-12-1 zonder echte pro-bokservaring heeft Ortiz een + 300 underdog positie.

Om de weddenschappen te innen moet het gevecht wel voor 31 december dit jaar plaatsvinden. Echter kondigde Wanderlei Silva maandag aan al akkoord te zijn met een gevecht tegen Tyson. Evander Holyfield is ook een gegadigde. Wie het eerste tegen Tyson de ring in gaat is natuurlijk ook op in te zetten. Op wie zet u uw geld?

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page