'Wat een Bullshit!' Joshua slaat terug naar de pers Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Wat een Bullshit!' Joshua slaat terug naar de pers

'Wat een Bullshit!' Joshua slaat terug naar de pers

Anthony Joshua zegt dat er gelogen wordt over het feit dat voor 15 miljoen opzij zou stappen zodat Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zou vechten. Waar deze het vandaan hebben is de Britse bokslegende een groot raadsel.

De Britse topbokser zegt in een video dat het complete onzin is dat hij ook maar zou overwegen opzij te stappen. ,,Wanneer heb ik een interview gegeven hierover?", zegt Joshua. ,,Ik zie allemaal interviews met mij, hoe dan?"

Ook zegt Joshua niet naar de pers te luisteren; ,,Geloof die bullshit niet, alleen als het van mij komt, ik ben in controle", vervolgd Joshua. Die ook zegt zelf compleet in controle te zijn en geen contract of wat dan ook te hebben ondertekend.

Wat een bullshit

Van Joshua wordt verwacht dat hij in april in een herkansing vecht tegen Usyk die de Brit al zijn titels afpakte in september vorig jaar. Als Joshua opzij zou stappen, zou Fury tegen Usyk vechten met diens WBC-titel als inzet. Joshua op zijn beurt zou dan weer tegen de winnaar van de Fury versus Usyk clash in de ring komen.

Maar volgens Joshua is dat dus allemaal de grootste onzin. Afgelopen vrijdag werden de biedingen voor een gevecht tussen Fury en Dillian Whyte verschoven naar aankomende woensdag. Whyte is de verplichte uitdager van Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws