Waarom Mayweather YouTuber Logan Paul niet 'KO' kon slaan
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Waarom Mayweather YouTuber Logan Paul niet ‘KO’ kon slaan

Waarom Mayweather YouTuber Logan Paul niet ‘KO’ kon slaan

Waarom Mayweather YouTuber Logan Paul niet 'KO' kon slaan

Floyd Mayweather kon Logan Paul niet knock-out slaan in hun recente bokswedstrijd, omdat hij “te groot” was, zegt de oom van Floryd, Jeff Mayweather. Mayweather, die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste boksers aller tijden, vocht in juni acht ronden tegen Paul in een oefenwedstrijd in Miami.

Het was niet bepaald een echt boeiend boksgevecht tussen Mayweather en Paul. Toch was de kleinere Mayweather op zoek naar de knock-out maar wilde het niet lukken door de lengte van de YouTube ster. In de Champ and The Champ Podcast zegt de oom van de bokslegende lengte de boosdoener was.

De leeftijd en lengte

,,Ik denk dat hij hem natuurlijk knock-out wilde slaan, maar dat kon hij niet. De man was te groot. Hij hield zoveel vast en je weet dat hij sterk genoeg was om die stoten te maken, en zodra hij geraakt werd, sloot hij zich op”, aldus Jeff Mayweather. ,,Dus dat maakte de strijd een beetje vreemd. Ik denk nog steeds dat als Floyd jonger was, hij hem knock-out zou hebben geslagen. “

Toch hadden de fans gehoopt op een ‘KO’; ,,Ik denk dat het grootste deel is dat mensen de neiging hebben om te vergeten dat Floyd geen superman is. Hij is nog steeds een atleet, maar hij is niet dezelfde die je nu ziet”, zegt Jeff.

,,Hij is 44 jaar oud. Hij deed het nog steeds geweldig voor entertainment, maar ik denk dat veel mensen teleurgesteld waren omdat iedereen dacht dat er een knock-out zou zijn.”

Bekijk ook

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

De UFC heeft verschillende wijzigingen moeten aanbrengen in haar Fight Night-kaart voor zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page