Waarom Joshua het Usyk gevecht niet uit de weg zal gaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Waarom Joshua het Usyk gevecht niet uit de weg zal gaan

Waarom Joshua het Usyk gevecht niet uit de weg zal gaan

Alex Krassyuk, de promotor van Oleksandr Usyk zegt dat als het bod van £ 15 miljoen geldig is, het voor Anthony Joshua een verstandige zet is om een stap opzij te doen en niet te vechten tegen Usyk..

Krassyuk zegt dat als Joshua 15 miljoen pond betaald gaat krijgen om zo de garantie te krijgen dat Tyson Fury het tegen Usyk zal opnemen in een zwaargewicht kampioenschap om te beslissen wie de beste is. en dat dit de beste beslissing zal zijn voor Joshua.

Ego in de weg

Als Joshua ervoor kiest dit aanbod af te slaan, zal Joshua het moeten opnemen tegen zwaargewichtkampioen Usyk tijdens een herkansing in april of mei. ,,De kans dat Joshuha zal verliezen is groot”, zegt Krassyuk. Als Joshua voor de tweede keer van Usyk verliest, zal dit veel vraagtekens opleveren over de carrière van de Britse bokslegende.

Volgens Krassyuk, is Joshua's ego het grootste probleem dat hem ervan weerhoudt om in te stemmen met deze deal. ,,Joshua wil niet dat boksfans hem zien weglopen van Usyk omdat hij er dan als verliezer zal worden gezien door zijn fans”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws