VUUR: Conor McGregor trekt de bokshandschoenen weer aan Boks Nieuws
Boks Nieuws

VUUR: Conor McGregor trekt de bokshandschoenen weer aan

VUUR: Conor McGregor trekt de bokshandschoenen weer aan
VUUR: Conor McGregor trekt de bokshandschoenen weer aan

De gepensioneerde UFC-ster Conor McGregor keerde afgelopen weekend terug naar training in de Crumlin Boxing Club. De boksclub waar alles ooit begon.

De voormalige UFC-wereldkampioen McGregor heeft zijn relatie met de sportschool, waar het allemaal begon, hersteld. Hij plaatste foto's van zichzelf terwijl hij traint op de locatie van Pearse Park op Vaderdag.

Speciale plaats

Tussen de leeftijd van 12 en 16 jaar bokste McGregor uit de Phil Sutcliffe Sr en won hij de Dublin Novice Championships als 16-jarige. Hierna ging hij verder bij de club, maar zijn inzet zou afnemen naarmate MMA vorderde. De club heeft altijd een speciale plaats in het hart van McGregor ingenomen toen hij furore maakte in de MMA wereld.

Zelfs toen de Ier vier wereldtitels won in Cage Warriors en het Ultimate Fighting Championship. In 2015 vertelde hij de Ierse boksschrijver Kevin Byrne dat "Phil Sutcliffe een fenomenale bokscoach is. En mijn tijd onder Phil in Crumlin Boxing Club, ik heb zoveel basisprincipes geleerd die ik nog steeds bij me heb."

Stuk geschiedenis

De charismatische en controversiële McGregor zou in 2017 de bokswereld binnenstormen voor een wedstrijd met vijfvoudig kampioen Floyd Mayweather. De aanloop naar deze clash in Las Vegas zag zijn oude club op de voorgrond treden. Met tal van Amerikaanse media bedrijven die de club bezochten..

Dat McGregor wil laten zien dat hij ondanks met pensioen is binnen de UFC, als bokser een nieuwe toekomst ziet. Aanbiedingen genoeg, zelfs aartsvijand in het boksen Pauli Malinaggi zou op het verlanglijstje staan van de Ier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws