'Vuile lafaard!' Bokskoning Fury haalt fel uit naar rivaal Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Vuile lafaard!' Bokskoning Fury haalt fel uit naar rivaal

'Vuile lafaard!' Bokskoning Fury haalt fel uit naar rivaal

Tyson Fury staat gepland om te vechten tegen Dillian Whyte in april. Fury haalt uit naar Whyte en noemt deze een vuile lafaard. De Brit is geïrriteerd dat Whyte een kans krijgt op zijn titel die hij volgens Fury niet verdiend.

In een video die Fury vandaag op Twitter deelt haalt de Britse bokskoning fel uit naar Whyte. ,,Je wilde al 3 jaar vechten tegen Deontay Wilder jij vuile lafaard", zegt Fury terwijl hij een rondje op de rollerbank loopt.

Veel te veel betaald

,,Je krijgt 8 miljoen voor dit gevecht, dat is lekker snel verdiend maar eigenlijk had je maar 500.000 moeten krijgen. Waar ben je witte veer, je houdt wijselijk je mond." Geruchten gaan dat Whyte en zijn manager Eddie Hearn niet blij zijn met de deal tegen Fury die ruim 40 miljoen krijgt voor het gevecht.

Boze tongen beweren dat Whyte zich zelfs zou willen terugtrekken uit het gevecht en daarom nog niet naar buiten is getreden. Fury van zijn kant is zeker van zijn zaak en vraagt zich af waar Whyte zich schuil houdt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws