‘Vuilak’: Herkansing wedstrijd “Badou Jack” afgeblazen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Vuilak’: Herkansing wedstrijd “Badou Jack” afgeblazen

‘Vuilak’: Herkansing wedstrijd “Badou Jack” afgeblazen

Badou Jack (rechts) in gevecht met Jean Pascal in 2019

Badou Jack krijgt zijn langverwachte herkansing met Jean Pascal toch niet. Pascal testte positief op een aantal verboden middelen waarvan Jack zegt deze niet Ens te kunnen uitspreken. Hiermee valt de wedstrijd op de undercard van Floyd Mayweather tegen Logan Paul in het water.

Gisteravond kondigde Jack op social media aan dat Pascal positief testte op drie steroïden en is verwijderd uit hun herkansing voor het licht zwaargewicht kampioenschap, die gepland was voor 6 juni in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida. Pascal is positief getest voor drie steroïden, Drostanolone, Drostanolone Metabolite en Epitrenbolone.

Vuil spel

,,Mijn gevecht met Jean Pascal is afgelast omdat hij positief testte voor 3 verschillende steroïden”, schreef Jack op Twitter. ,,We vermoedden dat de vuilak de eerste keer ook gebruikt heeft VADA (doping bureau. red.) bevestigde het deze keer. Ik vecht nog steeds op 6 juni en mijn team is op zoek naar een vervangende tegenstander. Alhamdulillah.”

De twee stonden in december 2019 tegenover elkaar waar Pascal de WBA titel won van Jack. Pascal heeft niet meer gebokst sinds hij bijna 17 maanden geleden Jack versloeg. Jack versloeg onlangs Blake McKernan in een acht-rounder op 28 november in het Staples Center in Los Angeles.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Badou Jack “The Ripper” (@badoujack)

Bekijk ook

UFC-partner ‘DraftKings’ beschuldigd van illegaal gokken, witwassen en maffiabanden

Deze week heeft DraftKings, welke in 2020 naar de beurs ging, zijn aandelen zien dalen door beschuldigingen van banden met gokken

20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC’er Cejudo (video)

Hasbulla Magomedov wil knokken en accepteert de uitdaging van UFC kampioen Henry Cejudo.

Boksende Influencers: ‘Gevaarlijk maar leer van de fouten’

In de afgelopen maanden heeft boksen meer diversiteit gekregen door een jong publiek aan te trekken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page