Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua

Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua
Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua

Voormalig wereldkampioen cruisergewicht Johnny Nelson heeft boksfans gewaarschuwd, de kansen van Anthony Joshua om Tyson Fury te verslaan niet af te schrijven.

Nelson drong erop aan dat ze een "fatale" fout zouden maken door de verenigde zwaargewichtkampioen te onderschatten. Een Battle of Britain tussen het paar werd vorige maand het meest besproken gevecht in de bokswereld nadat Fury, Deontay Wilder had onttroond om de WBC zwaargewicht titel te claimen.

Meer dan capabel

Het belangrijkste gespreksonderwerp over een confrontatie tussen Joshua en Fury is ongetwijfeld welke man als overwinnaar uit de wedstrijd zou komen, waar Fury als favoriet wordt gezien. Nelson neemt dat idee niet over en is er vast van overtuigd dat 'AJ' meer dan in staat is om Fury waar voor zijn geld te geven.

'Het is een gevecht dat iedereen wil zien', zei Nelson tegen de Daily Star. Na Fury's laatste optreden zijn er misschien veel mensen van gedachten veranderd. Nogmaals, je moet naar elk individu kijken tijdens hun laatste optreden. Laat u niet misleiden door de geweldige uitvoering die Tyson Fury heeft gedaan en Anthony Joshua afschrijven, dat zou een fatale fout zijn.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws