Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua

Voormalig bokskampioen waarschuwt voor Anthony Joshua

Voormalig wereldkampioen cruisergewicht Johnny Nelson heeft boksfans gewaarschuwd, de kansen van Anthony Joshua om Tyson Fury te verslaan niet af te schrijven.

Nelson drong erop aan dat ze een “fatale” fout zouden maken door de verenigde zwaargewichtkampioen te onderschatten. Een Battle of Britain tussen het paar werd vorige maand het meest besproken gevecht in de bokswereld nadat Fury, Deontay Wilder had onttroond om de WBC zwaargewicht titel te claimen.

Meer dan capabel

Het belangrijkste gespreksonderwerp over een confrontatie tussen Joshua en Fury is ongetwijfeld welke man als overwinnaar uit de wedstrijd zou komen, waar Fury als favoriet wordt gezien. Nelson neemt dat idee niet over en is er vast van overtuigd dat ‘AJ’ meer dan in staat is om Fury waar voor zijn geld te geven.

‘Het is een gevecht dat iedereen wil zien’, zei Nelson tegen de Daily Star. Na Fury’s laatste optreden zijn er misschien veel mensen van gedachten veranderd. Nogmaals, je moet naar elk individu kijken tijdens hun laatste optreden. Laat u niet misleiden door de geweldige uitvoering die Tyson Fury heeft gedaan en Anthony Joshua afschrijven, dat zou een fatale fout zijn.’

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page