Home / Nieuws / Boks Nieuws / Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen

Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen

Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen
Manny Pacquiao (Rechts)

Manny Pacquiao wil volgend jaar minstens 2 keer vechten. Pacquiao heeft in 2020 niet gevochten. Zijn laatste gevecht was toen hij de WBA-titel won tegen Keith Thurman in juli 2019.

Pacquiao wil op zijn vroegst in april 2021 vechten. Er zijn gesprekken geweest over een mogelijk supergeldgevecht met conor Mcgregor. Het zal zeker hoge PPV-inkomsten genereren. Mcgregor heeft ook gereageerd dat hij bereid is Manny Pacquaio onder ogen te zien.

De huidige WBO-kampioen, Terence Crawford, is ook geïnteresseerd in een Manny Pacquiao gevecht. Pacquiao zou ook tegen Mikey Garcia kunnen vechten, wat ook een interessante match zou zijn.

Het beste gevecht

De reden dat het verstandig zou zijn voor Manny Pacquiao om tegen Conor Mcgregor of Mikey Garcia te vechten, omdat het op papier een beter te winnen gevecht voor hem is.

Nu de coronapandemie gaande is, werkt Pacquiao nog steeds in de Filippijnen als senator en heeft hij het momenteel erg druk. Er is nog geen tegenstander officieel aangekondigd, maar een paar grote namen staan klaar voor de Filipijnse bokser.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page