Vierde editie van de Eindhoven Box Cup op komst Nieuws
Nieuws

Vierde editie van de Eindhoven Box Cup op komst

Vierde editie van de Eindhoven Box Cup op komst
Vierde editie van de Eindhoven Box Cup op komst

De internationale boks-top komt 18 tot en met 20 Oktober in actie tijdens de vierde editie van de Eindhoven Box Cup.

Dit is het grootste Olympische boks evenement van ons land met 150 deelnemers en 25 nationaliteiten die deelnemen. Zowel dames als heren in alle gewichtsklassen betreden de ring in Hotel van der Valk Eindhoven.

De Nederlandse boksbond heeft samen met de officiële Europese- en wereldboksbond, EUBC en AIBA de auspicien over het evenement wat georganiseerd wordt door de Stichting Noble Art of Boxing.

Kwalificatie voor de Olympische spelen

12 Nederlandse boksers waaronder ook de grote namen zoals Enrico La Cruz, Artjom Kasparian en Peter Mullenberg zullen Team NL vertegenwoordigen. Voor de boksers in dit team is de Eindhoven Box Cup een voorbereiding op de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.

Onder de deelnemers zijn nationale kampioenen en medaillewinnaars op continentale- en wereldkampioenschappen uit absolute top landen zoals Ierland, Engeland, Frankrijk, Oezbekistan, Mongolië en Rusland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws