? | UFC-Vechter Overeem leert Dave Roelvink een lesje boksen Nieuws
Nieuws

? | UFC-Vechter Overeem leert Dave Roelvink een lesje boksen

? | UFC-Vechter Overeem leert Dave Roelvink een lesje boksen

Dave Roelvink de zoon van de welbekende zanger Dries Roelvink gaat binnenkort weer de boksring in.

Aan ervaring ontbreekt het Roelvink junior niet aangezien hij al eens eerder in de boksring stond tijdens Boxing Influencers. Op 28 maart zal Dave te zien zijn tegen Joey Bravo in wat een stevige knokpartij beloofd te worden. Alhoewel er op zijn eerste gevecht wat commentaar was stapt Dave toch weer de ring.

Geen mietjes

Om niets aan het toeval over te laten trainde Dave onlangs met Kickboks en MMA-legende Alistair Overeem, de twee kennen elkaar het leek beiden een goed idee samen een training te doen. Dave die doorgaans bij het welbekende Mike's Gym in Oostzaan traint met zijn broer Donny, die ook op 28 maart in de ring staat tegenover Dietim, stelde de lessen van Overeem op prijs.

Er wordt wel eens lacherig gedaan over het event zoals Boxing Influencers en bekende personen die een ring in stappen, maar er wordt hard getraind. Ook is de invloed op de jeugd niet te onderschatten, sinds er regelmatig bekende personen een ring instappen is de interesse flink toegenomen bij de sportscholen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws