VIDEO: Kubrat Pulev domineert tekortkomende Hughie Fury in Bulgarije Nieuws
Nieuws

VIDEO: Kubrat Pulev domineert tekortkomende Hughie Fury in Bulgarije

VIDEO: Kubrat Pulev domineert tekortkomende Hughie Fury in Bulgarije

Pulev gaf Hughie Fury de vrije hand vandaag in Sofia, Bulgarije, en won de IBF-zwaargewicht eliminator op scores van 115-113, 117-111 en 118-110. BLH had het 117-111 Pulev.

De 24-jarige Fury kwam tekort in zijn tweede grote gevecht, na een eerder verlies tegen de toenmalige WBO-titelverdediger Joseph Parker in 2017. Het was een zware nacht voor Fury (21-2, 11 KO), die in de tweede ronde een snee aan zijn linker ooglid had opgelopen en een groot deel van het gevecht achteruit vocht, een poging om Pulev (26-1, 13 KO) toch nog te verslaan mislukte.

Onderschat

Fury kon niet echt domineren met zijn stoten, vooral met zijn rechterhand en kwam niet in zin ritme. Pulev was intussen consistent gedurende 12 rondes, de 37-jarige bokser belle geen last te hebben van zijn lange afwezigheid uit de ring, wat volledig bewijst dat hij in feite nog steeds een bokser is om rekening mee te houden in deze divisie.

Anthony Joshua, die de IBF-titel samen met de WBA en WBO-titels in bezit heeft, zal in april 2019 terugkeren naar Wembley Stadium. De tegenstander voor dat gevecht is waarschijnlijk Dillian Whyte, maar de IBF zou mogelijk ook Pulev in kunnen zetten, of het kan tot later volgend jaar wachten. Maar op een gegeven moment, hoe het ook gaat, zal Pulev zijn kans krijgen om de IBF-titel te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws