Home / Nieuws / Boks Nieuws / Video: Joseph Parker’s brute knock-out tegen Alexander Flores

Video: Joseph Parker’s brute knock-out tegen Alexander Flores

Voormalig WBO-zwaargewicht kampioen Joseph Parker versloeg afgelopen weekend Alexander Flores via een brute KO in de derde ronde.

Parker bedwelmde Flores terwijl hij aan de touwen vastgespeld werd en stuurde hem met een rechterhand naar het canvas. Zonder tijd te verliezen om de finish te halen, vocht Parker door, maar greep de scheidsrechter in om het gevecht tot stoppen te brengen.

Parker scoort bij het behalen van zijn eerste overwinning van het jaar een record van  25-2 (19). Flores, een enorme underdog tijdens het gevecht, valt terug naar 17-2-1 (15).

Overdreven hard

Voor de wedstrijd beloofde Parker dat hij gemener zou zijn in de ring dan ooit, dat er “geen aardige Parker meer zou zijn”. De voormalige kampioen hield zijn woord, maar hij ging misschien iets te ver.

Er was controverse rondom de overwinning van Parker, in die zin dat Flores een paar keer laag stond, waarvoor Parker werd gewaarschuwd. In feite ging een lage slag onmiddellijk vooraf aan de rechterhand die Flores in de derde ronde naar de mat stuurde.

Mistroostig

Parker was blij met zijn overwinning, net als zijn team, maar Flores heeft wel een reden om zich op zijn minst een beetje bedroefd te voelen.

Bekijk ook

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page