VIDEO: Boksscheidsrechter maakt domste fout ooit Boks Nieuws
Boks Nieuws

VIDEO: Boksscheidsrechter maakt domste fout ooit

VIDEO: Boksscheidsrechter maakt domste fout ooit

Israil Madrimov en Eric Walker stonden tegenover elkaar tijdens Matchroom Boxing zaterdag in Tulsa, Oklahoma. Madrimov had zijn handen vol aan Walker maar kreeg deze toch neer.

In wat zonder twijfel een dikke knock-out was, dacht scheidsrechter Gary Ritter daar anders over. De Oezbeekse Madrimov sprong naar voren in de negende ronde en deelde een linker hoekstoot uit die Walker deed vallen.

Domme actie

Echter deed Ritter dit af als zou Madrimov zijn tegenstander met de schouder hebben geraakt. Walker kreeg vervolgens vijf minuten om te herstellen van de niet knockdown knock-out.

Walker won geen ronde voor de rest van de wedstrijd en werd in de 12e ronde uitgeschakeld door Madrimov. Er was veel kritiek op Ritter, vooral uit eigen kringen. Steve Smoger, een scheidsrechter in de Hall of Fame zei dan ook dat Ritter beter had moeten opletten. Hoe het ook zij iedereen maakt fouten maar deze gaat de boeken in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws