? | Bokskampioen opgepakt tijdens Wilder vs. Fury 2 weging Nieuws
Nieuws

? | Bokskampioen opgepakt tijdens Wilder vs. Fury 2 weging

? | Bokskampioen opgepakt tijdens Wilder vs. Fury 2 weging
? | Bokskampioen opgepakt tijdens Wilder vs. Fury 2 weging

Adrien Broner werd vrijdag gearresteerd voor het bijwonen van de weging voor de Deontay Wilder vs Tyson Fury wedstrijd.

TMZ Sports deelde nieuws over de arrestatie van Broner en zegt dat Broner in november te horen kreeg dat hij de MGM niet mocht bezoeken waar de weging plaatsvond. De bokser negeerde dit blijkbaar en liet zich tijdens de weging van vrijdag zien. Hij kreeg de opdracht om te vertrekken, maar zou hieraan geen gehoor aan hebben gegeven.

Lastig gedoe

Broner werd naar verluidt vastgehouden door hotelbeveiliging voordat de politie van Las Vegas kwam en het overnam. Broner werd vervolgens in handboeien weggehaald en naar de gevangenis getransporteerd. Hij is inmiddels vrijgelaten en kreeg een boete voor de overtreding opgelegd.

Broner, 30, is 33-4-1 in zijn bokscarrière. Hij heeft slechts twee keer gevochten in de afgelopen twee jaar en is 0-2-1 in zijn laatste drie gevechten, waaronder een verlies tegen Manny Pacquiao in januari 2019.

Broner is de afgelopen jaren meerdere keren gearresteerd. Tegen de bokser werd vorig jaar een aanhoudingsbevel uitgevaardigd wegens het niet verschijnen in de rechtbank.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws