VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen

VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen

VIDEO: Bokser sloopt boksring toernooi afgeblazen
Foto Twitter

Een wel heel verwonderlijk incident eerder deze week in Zuid Afrika, nog voor een boks event begon kon de organisatie alweer inpakken.

Zwaargewicht bokser Ruann Visser stond gepland te vechten tegen Tian Fick, echter nog voordat er maar een klap werd uitgedeeld werd de boel afgeblazen. Visser in het blauwe shirt ging richting de touwen, viel een seconde later uit de ring toen de touwen braken.

Niet geschikt

Visser kwam terecht naast de ring en het werd niet verantwoord geacht verder te boksen. Volgens de media in Kaapstad heeft een arts, Visser na de val onderzocht en vastgesteld dat Visser niet gezond genoeg was om terug in de ring te komen en tegen Fick te vechten.

Dat het incident voor alle betrokkenen een debacle is blijkt uit het feit dat eindelijk een lange vete zou worden uitgevochten tussen Visser en Fick. Visser was uitgedaagd voor diens titel maar tot een gevecht kwam het maar niet tot afgelopen weekend. Het ziet er naar uit dat een rematch nog wel even op zich zal laten wachten.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page