VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen

VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen
VIDEO: Bokser sloopt boksring wedstrijd afgeblazen

Een wel heel verwonderlijk incident eerder deze week in Zuid Afrika, nog voor een boks event begon kon de organisatie alweer inpakken.

Zwaargewicht bokser Ruann Visser stond gepland te vechten tegen Tian Fick, echter nog voordat er maar een klap werd uitgedeeld werd de boel afgeblazen. Visser in het blauwe shirt ging richting de touwen, viel een seconde later uit de ring toen de touwen braken.

Niet geschikt

Visser kwam terecht naast de ring en het werd niet verantwoord geacht verder te boksen. Volgens de media in Kaapstad heeft een arts, Visser na de val onderzocht en vastgesteld dat Visser niet gezond genoeg was om terug in de ring te komen en tegen Fick te vechten.

Dat het incident voor alle betrokkenen een debacle is blijkt uit het feit dat eindelijk een lange vete zou worden uitgevochten tussen Visser en Fick. Visser was uitgedaagd voor diens titel maar tot een gevecht kwam het maar niet tot afgelopen weekend. Het ziet er naar uit dat een rematch nog wel even op zich zal laten wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws