VIDEO | Boksen: Oleksandr Usyk verslaat Tony Bellew met knock-out Nieuws
Nieuws

VIDEO | Boksen: Oleksandr Usyk verslaat Tony Bellew met knock-out

VIDEO | Boksen: Oleksandr Usyk verslaat Tony Bellew met knock-out

De wedstrijd was erg actie vol voor de eerste zes rondes. In feite hadden veel waarnemers Bellew als favoriet en die de partij naar zijn hand zette . In de zevende ronde begon Usyk vooruitgang te boeken en meer combinaties te gebruiken. Bellew's tempo vertraagde en hij maakte niet de combinaties zoals hij in de eerste ronden deed.

In de achtste ronde, verblufte een harde rechterhand Bellew, hem in de touwen dwingend. Usyk volgde kalm op met een goed doordachte combinatie. Een linkse hoek dwong Bellew in de touwen waarbij zijn hoofd half uit de ring hing.

Pensioen

Bellew leek duidelijk te maken dat dit zijn laatste gevecht was. De inwoner van Liverpool heeft een opmerkelijke carrière met succes gehad bij meerdere gewichtsklassen. Op 36-jarige leeftijd bokste hij tegen de beste pond-voor-pond boksers. Maar bezweek voor de jeugd, het superieure talent en de macht van Osyk.

Zijn pensioen lijkt passend, maar zal hij vasthouden aan de beslissing, in het boksen, weetje het maar nooit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws