VIDEO: Andy Ruiz Jr slaat trainer bijna knock-out Nieuws
Nieuws

VIDEO: Andy Ruiz Jr slaat trainer bijna knock-out

VIDEO: Andy Ruiz Jr slaat trainer bijna knock-out
VIDEO: Andy Ruiz Jr slaat trainer bijna knock-out

Andy Ruiz Jr veroorzaakte een flinke schok in juni met zijn sensationele overwinning tegen zwaargewicht rivaal Anthony Joshua.

De 30-jarige liet Joshua vier keer vallen voordat hij hem stopte in de zevende ronde in Madison Square Garden. Andy Ruiz Jr plaatste beelden op Instagram waarin hij op de pads stoot met zijn trainer en dat beloofd wat voor de aanstaande rematch.

De rivalen zullen het opnieuw tegen elkaar opnemen in Saoedi-Arabië op 7 december in een van de meest langverwachte gevechten van het jaar, terwijl Joshua zal proberen om zijn titels terug te winnen. In de video geeft Ruiz de pads er aardig van langs.

Wankelen door de ring

De trainer moet alle zeilen bij zetten om staande te blijven. In de clip gooit Ruiz Jr een krachtige linkse hoek die zijn trainer per ongeluk vangt en hem naar achteren doet wankelen.

Een bezorgde Ruiz Jr loopt vervolgens naar de coach die aangeeft dat hij OK is, voordat hij wordt omhelst met een knuffel door de kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws