'Vette worst!' Boksicoon Fury neemt rivaal onder vuur ? Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Vette worst!' Boksicoon Fury neemt rivaal onder vuur ?

'Vette worst!' Boksicoon Fury neemt rivaal onder vuur ?

Tyson Fury nam vandaag in een video zijn rivaal Derek Chisora flink onder vuur. De Britse bokskoning zegt dat Chisora een bedrag van 2 miljoen niet wilde aan nemen voor een gevecht. Ook noemt hij zijn rivaal een 'vette worst'.

Boksicoon Fury is op zoek naar een gevecht, ook al gat hij aan en uit als het om zijn pensioen gaat. Echter nu blijkt dat het gevecht van morgen tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk beide vechters ruim 80 miljoen dollar zal opleveren, mengt hij zich in de strijd.

Een tussengevecht tegen Chisora zal kunnen leiden tot een kans tegen de winnaar van Usyk vs Joshua 2 morgen in Saoedie-Arabië voor Fury. Echter lijkt Chisora geen 2 miljoen willen maar drie en dat stuit tegen de borst van Fury.

Vette worst

,,Chisora is weer bezig die vette worst. Ik bood hem 2 miljoen aan om te vechten, maar nee hij wilde er 3", zegt Fury die zijn rivaal ook nog eens een wortelknager noemt. Naast het feit dat Fury, Chisora de huid vol schold, bood hij hem een blote vuist gevecht aan.

,,Als je ballen hebt dan kom je hier naar Morecombe voor een blote vuist onderonsje. Maar dat durf je niet." Wanneer Fury weer zal boksen en of dit tegen Chisora is, is niet bekend. De WBC heeft Fury tot volgende week de tijd gegeven om met een datum te komen, of zijn titel komt vacant.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws