Veteraan Evander Holyfield wil bokswedstrijd met Mike Tyson
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Veteraan Evander Holyfield wil bokswedstrijd met Mike Tyson

Veteraan Evander Holyfield wil bokswedstrijd met Mike Tyson

Veteraan Evander Holyfield wil bokswedstrijd met Mike Tyson

Voormalig bokser Evander Holyfield ziet het wel zitten om voor een derde keer tegen Mike Tyson de ring in te gaan. Maar beweert wordt dat Tyson bang is.

Holyfield en Tyson ontmoetten elkaar eerder twee keer tijdens het hoogtepunt van de zwaargewicht boksscène in de jaren negentig. De eerste keer ging het om de WBA-zwaargewicht titel die op het spel stond, Holyfield won toen via knock-out. Ontmoeting nummer twee staat bekend om het oorbijt incident waarbij Mike Tyson een stuk oor bij Evander Holyfield afbeet.

Nu 23 jaar later lijkt de rivaliteit weer op te bloeien, mede door het feit dat Tyson op 28 november tegen nog een veteraan Roy Jones Jr de ring in gaat. Volgens TMZ Sports is Holyfield weer aan het trainen in de hoop Tyson in een derde gevecht tussen de twee rivalen te lokken.

Angsthaas

De 58-jarige Holyfield lijkt in een ongelooflijke vorm te zijn in de video die hij plaatste, passend bij de trainingsbeelden die de 54-jarige Tyson zelf heeft gepost. Tyson zei onlangs dat hij geïnteresseerd was in de derde match met Holyfield. Maar boze tongen beweren dat hij bang is voor Holyfield.

“Het gaat op dit moment niet eens om het geld, ik denk dat Tyson bang is … We hebben het meerdere keren aangeboden en Tyson vs. Holyfield is het gevecht dat moet gebeuren,”zegt een anonieme bron tegen TMZ.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page