Verwarde bokser wil rivaal kapot gooien! 'Wint alsnog op KO' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Verwarde bokser wil rivaal kapot gooien! 'Wint alsnog op KO' (video)

Verwarde bokser wil rivaal kapot gooien! 'Wint alsnog op KO' (video)

Bobby Fish de voormalige WWE worstelaar maakte afgelopen weekend zijn boksdebuut. Daar wilde hij zijn tegenstander Boateng Prempeh in worstelstijl tegen het canvas kwakken.

Nadat hij vorig jaar door WWE was ontslagen als onderdeel van bezuinigingen vond Bobby Fish vond uiteindelijk zijn weg naar AEW. Hij werkte een tijdje samen met Adam Cole en Kyle O'Reilly in AEW, maar dat eindigde veel eerder dan verwacht. Sindsdien wilde hij wat anders zoals zijn allereerste professionele bokswedstrijd.

Jong geleerd

Fish won de wedstrijd ongeveer een minuut in de tweede ronde. Het was officieel een KO-overwinning, maar Prempeh gaf aan dat hij een armblessure had opgelopen toen de official begon met tellen en Prempeh niet in staat was te antwoorden.

Eén moment tijdens de wedstrijd leek op professioneel worstelen toen Fish zijn tegenstander boven zijn hoofd leek te tillen. Maar hij zette hem weer op zijn voeten. ,,Het was slechte een reflex", zei Fish na de wedstrijd. "Jong geleerd is tenslotte oud gedaan, ik ben gewend tegenstanders kapot te slammen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws