Verplicht: Dillian Whyte en Dominic Breazeale 'moeten' boksen Nieuws
Nieuws

Verplicht: Dillian Whyte en Dominic Breazeale 'moeten' boksen

Verplicht: Dillian Whyte en Dominic Breazeale 'moeten' boksen
Verplicht: Dillian Whyte en Dominic Breazeale 'moeten' boksen

Dillian Whyte en Dominic Breazeale zijn door de WBC bevolen om te vechten voor de interim zwaargewicht wereldtitel.

Zowel Whyte en Breazeale hebben de enige nederlaag van hun carrière geleden tegen IBF, WBA en WBO wereldkampioen Anthony Joshua. De winnaar uit hun verplichte gevecht maakt een kans op de titel.

Het paar slaagde er niet in om voorwaarden af ​​te spreken toen vorig jaar een bespreking plaatsvond over een potentiële wedstrijd, maar met een kans op de WK-titel van Deontay Wilder die waarschijnlijk ditmaal op het spel staat, is er voldoende motivatie om de strijd aan te gaan.

Spanning

Whyte plaatste op zijn Twitter-account kort nadat de WBC een verklaring uitbracht een bericht waarin hij blijk gaf van opwinding over zijn verplichte gevecht.

De 30-jarige verwierf zijn positie in de zwaargewicht divisie met overwinningen op Lucas Browne, Joseph Parker en Derek Chisora ​​in 2018.

Herkansing

Whyte was eerder in onderhandeling geweest voor een rematch met Joshua in Wembley, maar beiden lijken nu op zoek naar andere opties.

Breazeale heeft drie overwinningen bijeengeraapt om een ​​record van 20-1-KO18 te bewerksteliigen, terwijl Whyte negen keer won om zijn algehele record te verbeteren naar 25-1-KO18.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws