Vermeende bomaanslag op Billy Joe Saunders: 'totale waanzin' Nieuws
Nieuws

Vermeende bomaanslag op Billy Joe Saunders: 'totale waanzin'

Vermeende bomaanslag op Billy Joe Saunders: 'totale waanzin'
Vermeende bomaanslag op Billy Joe Saunders: 'totale waanzin'

Hij is er wel even klaar mee, bokskampioen Billy Joe Saunders. Op social media werd gesuggereerd dat de Engelsman zijn hand verloor bij een bom aanslag op zijn woonwagen.

Het woord 'trolls' wat gebruikt wordt voor internet pesters of verspreiders van nep-nieuws, is iets wat elke top sporter tegenwoordig leert op zijn of haar communicatie cursus. Dat deze 'trolls' heel ver kunnen gaan bewijzen de verhalen die afgelopen dagen de lucht in werden gebracht over bokser en ex WBO wereldkampioen Billy Joe Saunders.

De onverlaten op internet die klaarblijkelijk Saunders in een kwaad daglicht wilden stellen, verspreidden het nieuws dat de woonwagen waar Saunders in woont, doelwit was van een aanval met een pijpbom. Compleet met foto's van het incident werden posts geplaatst op diverse social media platformen.

Pak rammel

Saunders zou zwaar gewond zijn bij de aanval en er werd gezegd dat neergeschoten was en zijn hand verloor door de bom. Later bleek dat het om een incident ging waar Saunders niet bij betrokken was.

LEES OOK: Billy Joe Saunders gepakt met drugs

De bokser plaatste zelf op soical media een antwoord op de onzin posts. Hij schreef: "Ik heb me altijd voorgenomen om dit soort shit verhalen naast mij neer te leggen. Maar op deze waanzin moet ik wel reageren fucking dwazen, jullie verdienen een trap onder de kont. "

Vermeende bomaanslag op Billy Joe Saunders: 'totale waanzin'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws