VERBOD REMATCH JOSHUA VS RUIZ: ‘Ringmeisjes niet welkom’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VERBOD REMATCH JOSHUA VS RUIZ: ‘Ringmeisjes niet welkom’

VERBOD REMATCH JOSHUA VS RUIZ: ‘Ringmeisjes niet welkom’

Samengesteld beeld

De boksfans zullen het zonder de appetijtelijke ringmeisjes moeten doen tijdens de rematch tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz jr in Saoedi-Arabië op 7 december.

Ze geven de bokswedstrijden een extra pikant randje, de schaars geklede ringmeisjes die naast de ronde aankondigingen ook bij de wegingen en prijs uitreikingen aanwezig zijn. Echter zal tijdens de rematch tussen Joshua en Ruiz geen van de ‘bokspitspoezen’ aanwezig zijn.

ZIE OOK >> Andy Ruiz vs Anthony Joshua live op TV te zien

Naar verluidt hebben de promotors het event van besloten dat ringmeisjes afwezig zullen zijn. Uit respect voor strikte lokale gebruiken die vrouwen verplichten om zich bedekt te kleden, hebben promotors bevestigd dat er geen in bikini geklede ringmeisjes aanwezig zijn tussen de rondes.

Niet tegen de borst stuitten

De pro-wrestle organisatie WWE stond eerder dit jaar voor een soortgelijk dilemma op haar Crown Jewel-evenement, toen het koos voor meer bescheiden kleding voor haar vrouwelijke atleten. De organisatie wil de bevolking van het land niet tegen de borst stuiten, is besloten om de dames niet te tonen.

De Mexicaans-Amerikaanse bokser Ruiz Jr verdedigt de wereld zwaargewicht titels die hij eerder dit jaar zo sensationeel van Joshua won. Het paar zal elkaar opnieuw ontmoetten in een speciaal gebouwd stadion met 15.000 zitplaatsen in Diriyah, in een evenement genaamd ‘The Clash on the Dunes’ .

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page