Vechtster en sexy model Paige VanZant: 'Dit is geen sport voor mietjes'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vechtster en sexy model Paige VanZant: ‘Dit is geen sport voor mietjes’

Vechtster en sexy model Paige VanZant: ‘Dit is geen sport voor mietjes’

Vechtster en sexy model Paige VanZant: 'Dit is geen sport voor mietjes'

Paige VanZant wil bewijzen dat ze is in het Bare Knuckle boksen. De sexy vechter wil bewijzen, dat ze het in zich heeft om de wereld van het blote vuist boksen te regeren.

De voormalige UFC-ster maakt VanZant maakt op 5 februari haar BKFC-debuut, naar verluidt tegenover Britain Knight. Dit zal haar eerste gevecht zijn sinds januari 2019.

VanZant versloeg toen de inmiddels door de UFC aan de kant gezette Rachael Ostovich. Verder in MMA wilde VanZant niet ,,Op dit moment ben ik echt gepassioneerd door dit blote vuist boksen. En ik ben opgewonden om te zien waar het me brengt”, zegt VanZant.

Stootkracht

Toen ze besloot te tekenen bij Bare Knuckle Fighting Championship verraste VanZant vreemd en vijand. De overtuiging was dat ze zou tekenen bij Bellator MMA, waar ze zich bij haar man, Austin Vanderford, zou voegen. Toch koos zij voor Bare Knuckle.

,,Het is geen soort voor mietjes. En hier is waar ik mijn waarde en mijn kunde wil laten zien. Tegelijkertijd kan ik gebruik maken van wat naar mijn mening een van mijn beste wapens is, en dat is mijn stootkracht”, aldus VanZant.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page