Vechtster en sexy model Paige VanZant: 'Dit is geen sport voor mietjes' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vechtster en sexy model Paige VanZant: 'Dit is geen sport voor mietjes'

Vechtster en sexy model Paige VanZant: 'Dit is geen sport voor mietjes'

Paige VanZant wil bewijzen dat ze is in het Bare Knuckle boksen. De sexy vechter wil bewijzen, dat ze het in zich heeft om de wereld van het blote vuist boksen te regeren.

De voormalige UFC-ster maakt VanZant maakt op 5 februari haar BKFC-debuut, naar verluidt tegenover Britain Knight. Dit zal haar eerste gevecht zijn sinds januari 2019.

VanZant versloeg toen de inmiddels door de UFC aan de kant gezette Rachael Ostovich. Verder in MMA wilde VanZant niet ,,Op dit moment ben ik echt gepassioneerd door dit blote vuist boksen. En ik ben opgewonden om te zien waar het me brengt", zegt VanZant.

Stootkracht

Toen ze besloot te tekenen bij Bare Knuckle Fighting Championship verraste VanZant vreemd en vijand. De overtuiging was dat ze zou tekenen bij Bellator MMA, waar ze zich bij haar man, Austin Vanderford, zou voegen. Toch koos zij voor Bare Knuckle.

,,Het is geen soort voor mietjes. En hier is waar ik mijn waarde en mijn kunde wil laten zien. Tegelijkertijd kan ik gebruik maken van wat naar mijn mening een van mijn beste wapens is, en dat is mijn stootkracht", aldus VanZant.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws