VECHT MET MIJ: Bokskampioen geeft tegenstander $800.000 Boks Nieuws
Boks Nieuws

VECHT MET MIJ: Bokskampioen geeft tegenstander $800.000

VECHT MET MIJ: Bokskampioen geeft tegenstander $800.000
VECHT MET MIJ: Bokskampioen geeft tegenstander $800.000

Volgens promotor Bob Arum van Top Rank heeft Vasiliy Lomachenko ermee ingestemd Teofimo Lopez $ 800.000 van zijn eigen gage te geven.

Lomachenko doet de gulle geste om te proberen een Lightweight World titel-unificatie tot stand te brengen. De kampioen heeft de Unified WBA (Super) / WBO / RING Magazine lichtgewicht titels in bezit.

In oktober accepteerde Lomachenko oorspronkelijk een bedrag van $ 3,4 miljoen om te vechten tegen IBF-kampioen Lopez. Wat volgens Arum al een korting was op zijn normale, contractueel overeengekomen minimum.

Vecht met mij

Lopez verwierp echter een bod van $ 1,2 miljoen om het op te nemen tegen Lomachenko en eiste een beurs van $ 2 miljoen. Arum zegt dat Lomachenko nu Top Rank heeft verteld om $ 800.000 van zijn beloning aan Lopez te geven.

Dit om het gevecht mogelijk te maken en aan zijn verzoek van $ 2 miljoen te voldoen, waarbij Lomachenko nu instemt met een portemonnee van $ 2,6 miljoen. De bal ligt nu in de hoek van Lopez, zei Arum.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws