Vasyl Lomachenko vs. Teofimo Lopez september in Amerika Nieuws
Nieuws

Vasyl Lomachenko vs. Teofimo Lopez september in Amerika

Vasyl Lomachenko vs. Teofimo Lopez september in Amerika
Vasyl Lomachenko vs. Teofimo Lopez september in Amerika

Vasyl Lomachenko vs. Teofimo Lopez mogelijk voor september achter gesloten deuren in de VS.

Promoter Bob Arum is optimistisch dat Vasily Lomachenko en Teofimo Lopez in september de volgende keer achter gesloten deuren in de Verenigde Staten zullen vechten. Een enorm obstakel dat de strijd van Lomachenko vs Lopez in september zou kunnen voorkomen, is het reisverbod.

Wat interessant is, is dat Arum bereid is om de strijd tussen Lomachenko en Lopez zonder publiek op te voeren, wat verrassend is. Dit is een gevecht dat veel fans zou opleveren als ze het opvoeren in Madison Square Garden in New York. Teofimo heeft veel supporters in New York en Lomachenko heeft veel fans.

Het grote obstakel

De VS zullen het verbod voor WBA / WBC Franchise / WBO lichtgewichtkampioen Lomachenko (14-1, 10 KO's) en zijn team moeten opheffen om naar de VS te komen Arum zegt dat hij eraan werkt om een ​​manier te vinden om Lomachenko en zijn team naar de VS te brengen.

Arum is waarschijnlijk een beetje te optimistisch, en verwacht dat Lomachenko vs. Teofimo in september in de Verenigde Staten plaatsvindt. De Amerikaanse regering is nu streng in de reissituatie en de staten waar Arum waarschijnlijk naar kijkt, maken het misschien te arbeidsintensief om een ​​event achter gesloten deuren te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws