Vals spel: Bokswedstrijd Charlie Edwards en Julio Cesar Martinez moet opnieuw – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vals spel: Bokswedstrijd Charlie Edwards en Julio Cesar Martinez moet opnieuw

Vals spel: Bokswedstrijd Charlie Edwards en Julio Cesar Martinez moet opnieuw

Vals spel: Bokswedstrijd Charlie Edwards en Julio Cesar Martinez moet opnieuw

De bokswedstrijd tussen Charlie Edwards-Julio Cesar Martinez is veranderd in een no contest. WBC president Mauricio Sulaiman zei na het gevecht dat de WBC een onmiddellijke rematch zou bevelen.

Julio Cesar Martinez dacht dat hij de grote avond voor Charlie Edwards had verpest. De vastberaden Mexicaanse uitdager overweldigde de Engelsman Edwards en leek hem in de derde ronde zaterdagavond in de O2 Arena in Londen te hebben verslagen.

Wat aanvankelijk op een knock-out overwinning leek uit te lopen die Martinez de WBC-vlieggewichttitel zou hebben opgeleverd, werd snel veranderd in een no-contest (geen beslissing) omdat Martinez Edwards raakte met links naar het lichaam toen Edwards al neergegaan was.

Vals spel

De uitspraak stelt Edwards in staat om zijn WBC 112-pond kampioenschap te behouden op de undercard van Vasiliy Lomachenko-Luke Campbell. Voordat het resultaat werd gewijzigd, kon de 26-jarige Edwards (15-1, 6 KO’s, 1 NC) niet opstaan ​​voordat scheidsrechter Mark Lyson hem uittelde op 1:43 in de derde ronde.

ZIE OOK >> Lomachenko verovert WBC-titel

De 24-jarige Martinez (14-1, 11 KOs, 1 NC) sprong in de armen van zijn trainer, schreeuwde en baldde zijn vuisten, maar zijn viering duurde niet lang. De pro-Edwards-menigte brulde luid toen de herhaling in O2 Arena werd vertoond. Het toonde duidelijk aan dat Martinez, Edwards raakte met een gemene lichaamstoot toen Edwards op één knie zat.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page