BARE KNUCKLE: Organisatie blaast blote vuist boks toernooi af – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BARE KNUCKLE: Organisatie blaast blote vuist boks toernooi af

BARE KNUCKLE: Organisatie blaast blote vuist boks toernooi af

BARE KNUCKLE: Organisatie blaast blote vuist boks toernooi af

Vandaag maakte via een persbericht de Amerikaanse VALOR Bare Knuckle organisatie bekend dat het haar tweede event afblaast.

Na een succesvol eerste spektakel vol blote vuist event welke gehouden werd eerder dit jaar, blaast VALOR Bare Knuckle wel werd ogericht door UFC legende Ken Shamrock haar komende event voor 11 januari af. Dat het event zou worden afgelast werd eerst geheimgehouden.

ZIE OOK >> Mark Godbeer eerste VALOR BK wereldkampioen

Echter lekte het nieuws al naar buiten door VALOR BK zwaargewicht wereldkampioen Mark Godbeer, die in niet mis te verstane taal de organisatie beschuldigde van nalatigheid. Godbeer deed dit in een post op Facebook die hij later weer weghaalde. VALOR BK zegt in haar persbericht het jammer te vinden voorlopig het event uit te moeten stellen.

Alles voor de fans

“Het VBK2-evenement, dat op zaterdag 11 januari 2020 zou plaatsvinden in het Kissimmee Civic Center in Kissimmee, Florida zou plaatsvinden, hebben wij helaas moeten afblazen. Het is onze absolute overtuiging dat we verplicht zijn om elke keer als we een evenement organiseren, entertainment van de hoogste kwaliteit te bieden aan onze fans.”

ZIE OOK >> Bare Knuckle wereldtitel gevecht afgeblazen

“Na veel wikken en wegen vonden we dat deze norm niet zou worden gehaald op de oorspronkelijk geplande datum. Gezien de korte tijd tot VBK2 was een alternatieve oplossing niet haalbaar. Daarom willen we ons namens het hele Valor BK-team van harte verontschuldigen voor het uitstellen van het VBK2-evenement en het eventuele ongemak.” Op welke datum het event wel plaats gaat vinden is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page