Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december

Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december

Tony McGregor, de vader van de wereldberoemde MMA-vechter en eendag bokser Conor McGregor draait de boel even om. Waar je normaal een zoon zijn vader ziet navolgen, lijkt McGregor senior in de voetstappen van zijn notoire nazaat te treden.

De 59-jarige Tony die geboren werd in Liverpool, Engeland, met een Ierse vader en een Engelse moeder, zal waarschijnlijk geen enkele vorm van professionele carrière maken in de vechtsport, maar hij maakt zijn debuut tijdens een liefdadigheids-evenement op 15 december.

De vader van de ‘The Notorious’ zal tegen de bekende radiopresentator van Off the Ball, Eoin Sheahan de boksring betreden. Eerst zal Tony een trainingskamp van zes weken doorlopen om goed voorbereid te zijn. De presentator had McGregor uitgedaagd voor het gevecht, wat al snel werd geaccepteerd.

Natuurlijk is het gevecht voor de show, maar nemen zowel Tony als Sheahan het gevecht serieus, er ging dan ook een kleine ‘trash talk’ campagne aan vooraf. Sheahan gaf aan niet bang te zijn voor een oude man in de ring, terwijl Tony McGregor aangaf de jonge presentator er wel een lesje te leren die zijn weerga niet kent.

15 December gaan beide boks debutanten hun kunnen laten zien, nu eens zien of McGregor senior over dezelfde vechters kwaliteiten beschikt als zijn zoon Conor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Well well well ,young Mr Sheahan

Een bericht gedeeld door mcgregortony (@mcgregortony) op

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page