'Vader' (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Vader' (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

'Vader' (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

YouTuber boksen bereikte een ander niveau afgelopen zaterdagavond, toen Nathan 'Vader' Barnatt zijn rivaal Matt Watson in slechts 22 seconden knock-out sloeg.

De twee influencers gingen de ring in voor Creator Clash, maar de 41-jarige Barnett bijgenaamd 'Dad" (vader in het Nederlands. Red.), oefende vanaf het begin brute druk uit. Zijn tegenstander maakte geen enkele kans. De zesentwintigjarige Watson werd geteisterd door een aanhoudende stroom van stoten, af en toe proberend een antwoord te geven, maar zonder succes.

De ongelooflijke beelden tonen de snelheid en het uithoudingsvermogen van Barnatt, die nooit leek te vertragen. Watson bevond zich vervolgens in de hoek en na slechts 22 seconden maakte de scheidsrechter een einde aan het gevecht.

Uitdaging

Beide Amerikanen hebben indrukwekkende YouTube-kanalen, met 'Dad' Barnatt met meer dan 340.000 abonnees. Het SuperMega-kanaal van Watson heeft bijna 960.000 abonnees - bijna drie keer zoveel als Barnatt. Watson nam het nadrukkelijke verlies wel met een vleugje humor op en twitterde: ,,Niet de eerste keer dat ik 22 seconden heb volgehouden."

Barnatt ging ook naar Twitter na zijn overwinning, wat hem duidelijk wat vertrouwen gaf toen hij Jake Paul uitdaagde. ,,Tweeëntwintig seconden! Snellere overwinning dan Jake Paul. Papa is niet te stoppen. Kom op troll Boy." Mede-YouTube persoonlijkheid Paul heeft flink wat succes in het boksen, waarbij hij talloze tegenstanders heeft verslagen terwijl hij naam wil maken in de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws