'Vader' (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

'Vader' (41) sloopt 26-jarige YouTuber op vernederende wijze (video)

YouTuber boksen bereikte een ander niveau afgelopen zaterdagavond, toen Nathan ‘Vader’ Barnatt zijn rivaal Matt Watson in slechts 22 seconden knock-out sloeg.

De twee influencers gingen de ring in voor Creator Clash, maar de 41-jarige Barnett bijgenaamd ‘Dad” (vader in het Nederlands. Red.), oefende vanaf het begin brute druk uit. Zijn tegenstander maakte geen enkele kans. De zesentwintigjarige Watson werd geteisterd door een aanhoudende stroom van stoten, af en toe proberend een antwoord te geven, maar zonder succes.

De ongelooflijke beelden tonen de snelheid en het uithoudingsvermogen van Barnatt, die nooit leek te vertragen. Watson bevond zich vervolgens in de hoek en na slechts 22 seconden maakte de scheidsrechter een einde aan het gevecht.

Uitdaging

Beide Amerikanen hebben indrukwekkende YouTube-kanalen, met ‘Dad’ Barnatt met meer dan 340.000 abonnees. Het SuperMega-kanaal van Watson heeft bijna 960.000 abonnees – bijna drie keer zoveel als Barnatt. Watson nam het nadrukkelijke verlies wel met een vleugje humor op en twitterde: ,,Niet de eerste keer dat ik 22 seconden heb volgehouden.”

Barnatt ging ook naar Twitter na zijn overwinning, wat hem duidelijk wat vertrouwen gaf toen hij Jake Paul uitdaagde. ,,Tweeëntwintig seconden! Snellere overwinning dan Jake Paul. Papa is niet te stoppen. Kom op troll Boy.” Mede-YouTube persoonlijkheid Paul heeft flink wat succes in het boksen, waarbij hij talloze tegenstanders heeft verslagen terwijl hij naam wil maken in de sport.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page