Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Logan Paul (rechts) oog in oog met Floyd Mayweather

Logan Paul blijkt zwaar favoriet te zijn voor zijn bokswedstrijd aankomende nacht tegen legende Floyd Mayweather. De YouTube-ster heeft de gokkers achter zich staan in een wedstrijd die hopelijk besluit gaat worden via knock-out.

Aanhangers van de YouTube-ster en beginnende bokser hebben de kansen op +400 gezet aan de vooravond van de geplande acht-ronde oefenwedstrijd. Dat niveau van vertrouwen komt ondanks het feit dat Paul zijn enige gesanctioneerde prof-wedstrijd verloor, en dat de enige manier waarop een van beide boksers kan winnen, is door knock-out.

Gisteren werd bekend dat er lichtere bokshandschoenen van 10 ons gebruikt zullen worden. Hierdoor is de kans op een ‘KO’ begroot. Vrijwel direct na dit nieuws schoten de win kansen supersnel omhoog. ,,De kansen worden bepaald door de markt, het nieuws en de weddenschappen zijn constant op Paul geweest”, zegt Oddschecker.com woordvoerder Kyle Newman.

Moeilijk

,,Het is moeilijk te voorspellen om te zien hoe Paul dit gevecht eventueel wint, vooral omdat hij niet eens een YouTuber kon verslaan, maar gokkers doen hun ding. Misschien is het te winnen geld op Paul gewoon te groot om te laten liggen, maar toch is het moeilijk om hem het gevecht daadwerkelijk te zien winnen.”

De wedstrijd van later vandaag markeert Mayweathers eerste ringoptreden sinds een oefenwedstrijd op oudejaarsavond 2018 in Japan. De niet-gesanctioneerde wedstrijd werd strikt onder boksregels uitgevochten, waarbij Mayweather een overwinning in de eerste ronde claimde op kickboks grootheid Tenshin.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page