Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Logan Paul (rechts) oog in oog met Floyd Mayweather

Logan Paul blijkt zwaar favoriet te zijn voor zijn bokswedstrijd aankomende nacht tegen legende Floyd Mayweather. De YouTube-ster heeft de gokkers achter zich staan in een wedstrijd die hopelijk besluit gaat worden via knock-out.

Aanhangers van de YouTube-ster en beginnende bokser hebben de kansen op +400 gezet aan de vooravond van de geplande acht-ronde oefenwedstrijd. Dat niveau van vertrouwen komt ondanks het feit dat Paul zijn enige gesanctioneerde prof-wedstrijd verloor, en dat de enige manier waarop een van beide boksers kan winnen, is door knock-out.

Gisteren werd bekend dat er lichtere bokshandschoenen van 10 ons gebruikt zullen worden. Hierdoor is de kans op een ‘KO’ begroot. Vrijwel direct na dit nieuws schoten de win kansen supersnel omhoog. ,,De kansen worden bepaald door de markt, het nieuws en de weddenschappen zijn constant op Paul geweest”, zegt Oddschecker.com woordvoerder Kyle Newman.

Moeilijk

,,Het is moeilijk te voorspellen om te zien hoe Paul dit gevecht eventueel wint, vooral omdat hij niet eens een YouTuber kon verslaan, maar gokkers doen hun ding. Misschien is het te winnen geld op Paul gewoon te groot om te laten liggen, maar toch is het moeilijk om hem het gevecht daadwerkelijk te zien winnen.”

De wedstrijd van later vandaag markeert Mayweathers eerste ringoptreden sinds een oefenwedstrijd op oudejaarsavond 2018 in Japan. De niet-gesanctioneerde wedstrijd werd strikt onder boksregels uitgevochten, waarbij Mayweather een overwinning in de eerste ronde claimde op kickboks grootheid Tenshin.

Bekijk ook

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! 'Geen klap uitgedeeld'

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! ‘Niks gezweet’ (video)

De kickbokser brak zijn eigen been zonder maar een zweetdruppel te hebben verspild

Vera trapt Cruz 'croissant' neus met kopschop knock-out

Vera trapt Cruz met zieke kopschop knock-out! ‘Croissant neus’ (video)

Vera heeft een voorliefde voor kopschoppen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page