UITSTEL COMEBACK MIKE TYSON: Promotor onthult reden waarom Boks Nieuws
Boks Nieuws

UITSTEL COMEBACK MIKE TYSON: Promotor onthult reden waarom

UITSTEL COMEBACK MIKE TYSON: Promotor onthult reden waarom
UITSTEL COMEBACK MIKE TYSON: Promotor onthult reden waarom

Het comeback gevecht van Mike Tyson tegen Roy Jones Junior werd verplaatst van 12 september naar 28 november.

De reden van de verplaatsing werd niet echt gecommuniceerd. Toch is er niet zomaar besloten de vechtdatum te verplaatsen. De COO van CES Boxing die het evenement zou promoten, maakte de reden bekend. CES COO Jimmy Burchfield Jr zegt dat er niet zonder reden besloten is tot uitstel.

Liever met publiek

Burchfield werd gevraagd waarom het evenement werd uitgesteld. Een van de belangrijkste redenen was dat er onder andere hoop is dat er toeschouwers bij mogen zijn. Door de Covid-19 pandemie is dat niet te reëel voor 15 september.

"Tyson en Jones zijn bokslegendes, en als die vechten moeten er veel fans bij kunnen zijn. We dachten misschien is er een mogelijkheid om het uit te stellen tot we toeschouwers kunnen hebben. Dus dat was een factor om te overwegen, " zegt Burchfield.

Zakelijke overwegingen

“Een andere factor om te overwegen is dat de zaterdag na Thanksgiving een enorme avond is. En we dachten dat het potentieel van die specifieke avond enorm zou zijn vanuit marketingoogpunt. Waardoor we meer tijd hebben om het evenement op de markt te brengen. Er waren echte zakelijke problemen bij betrokken, waardoor het werd verplaatst. "

Woensdag maakte Roy Jones Jr bekend niet te vechten tegen Mike Tyson doordat het gevecht werd uitgesteld. Hij voelt zich benadeeld en mist inkomsten door het uitstel. Of hij dit doorzet zal de aankomende tijd moeten blijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws