Uit ring geslagen bokser met spoed naar ziekenhuis: 'Hoop dat hij ok is' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Uit ring geslagen bokser met spoed naar ziekenhuis: 'Hoop dat hij ok is'

Uit ring geslagen bokser met spoed naar ziekenhuis: 'Hoop dat hij ok is'

Michael Conlan werd rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door Leigh Wood uit de ring was geslagen. Een dramatische afsluiting van hun strijd om de wereldtitel.

Het was daar dat de kampioen zijn uitdager door de touwen sloeg gisteravond. Uitdager Conlan had de vedergewicht strijd onder controle en sloeg Wood in de eerste ronde naar het canvas. Totdat hij in de 11e ronde werd gedropt en vervolgens bruut gestopt in ronde 12.

Uit de ring geslagen

Conlan viel uit de ring en werd onmiddellijk verzorgd door ambulancepersoneel, maar bleek later bij bewustzijn te zijn. En per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wood zei: ,,ik hoop dat Michael in orde is; ik kan nu niet vieren ik hoop dat hij ok is."

Promotor Eddie Hearn voegde toe: ,,We bidden voor Conlan. Het was gewoon de meest moedige, moedige terugslag van Wood. Ik zag geen manier waarop hij het zou kunnen omdraaien." Matchroom CEO Frank Smith twitterde later: ,,Michael Conlan is bij bewustzijn en stabiel in het ziekenhuis."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws