Uit coma ontwaakte bokser Adonis Stevenson praat weer Nieuws
Nieuws

Uit coma ontwaakte bokser Adonis Stevenson praat weer

Uit coma ontwaakte bokser Adonis Stevenson praat weer
Uit coma ontwaakte bokser Adonis Stevenson praat weer

Voormalig WBC licht zwaargewicht kampioen Adonis Stevenson is weer gaan praten, volgens een verklaring van zijn verloofde, Simone God, verstrekt aan The Montreal Journal.

Niet alleen begon de voormalig kampioen te spreken, maar hij bewoog ook zijn handen en voeten. De artsen hebben nu het gat gesloten dat in zijn keel was gemaakt voor een tracheotomie. "Het geeft ons veel hoop", voegde God eraan toe.

Zoals wij eerder meldde, is de voormalig WBC licht-zwaargewicht wereldkampioen Adonis Stevenson na drie weken in coma na een knock-out van 1 december weer bij bewustzijn.

LEES OOK: Adonis Stevenson ontwaakt uit coma

Verklaring

Stevenson werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling na een elfde ronde knock-out verlies tegen Oleksandr Gvozdyk in Quebec City.
De verloofde van de bokser heeft een officiële verklaring uitgegeven om media en fans te laten weten dat de 41-jarige bokser wakker was.

Op oudejaarsavond ontving Stevenson een bezoek van Sugar Hill, zijn hoofdtrainer. Hill kwam vanuit Detroit om de dag door te brengen met zijn bokser.

Herinneringen

Adonis wilde de laatste ronde van zijn laatste gevecht zien, maar toonde hem in plaats daarvan een compilatie van zijn laatste tien gevechten. Op 1 januari bezocht zijn promotor Yvon Michel hem.

Steve Querry, een persoonlijke vriend van Stevenson, en God toonde de bokser enkele foto's van een prachtig huis dat Stevenson op de North Shore had gebouwd en naar verluidt vertelde hij hen dat hij "naar huis" wilde komen.

Operatie

Maar volgens de krant kan het enkele weken duren omdat de operatie om zijn schedelbak te sluiten nog niet is voltooid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws