UFC-veteraan Mark Godbeer in 4 man Bare Knuckle toernooi Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan Mark Godbeer in 4 man Bare Knuckle toernooi

UFC-veteraan Mark Godbeer in 4 man Bare Knuckle toernooi
UFC-veteraan Mark Godbeer in 4 man Bare Knuckle toernooi

Valor Bare Knuckle de nieuwe blote vuist boks organisatie van de legende Ken Shamrock heeft zijn eerste 4 man zwaargewicht toernooi samengesteld.

Aan dit 4 man toernooi welke gehouden wordt op 21 september in het Four Bears casino, North Dakota US, doen een aantal bekende namen mee. UFC-veteraan is een van de deelnemers naast Jack May, PRIDE-legende Sokoudjou en K-1 fan-favoriet Mighty Mo.

Stamrock lanceerde eerder dit jaar Valor BK, Bare Knuckle maakt al enige tijd een grote groei door en kan rekenen op grote interesse van zowel deelnemende vechters als fans. Godbeer ook wel bekend als "The Hand Of God" is bekend met het Bare Knuckle en vocht al eerder bij het Britse BKB.

Grote eer

Godbeer is een ervaren vechter die ook in het MMA vocht onder andere bij het welbekende UFC. Zijn tegenstanders zijn stuk voor stuk ervaren en gedegen vechters dus het beloofd een spannend toernooi te worden waar maar liefst $ 75.000 te winnen valt.

ZIE OOK >> Gerucht Mark Godbeer vs James McSweeney

Godbeer over zijn Valor BK debuut: "Ik krijg niet alleen de kans om te vechten voor de legende Ken Shamrock, maar ook om de ring te delen met enkele van de grootste pioniers van moderne vechtsporten. Eén nacht, één toernooi, één winnaar. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws