UFC veteraan Hector Lombard tekent bij Bare Knuckle FC Nieuws
Nieuws

UFC veteraan Hector Lombard tekent bij Bare Knuckle FC

UFC veteraan Hector Lombard tekent bij Bare Knuckle FC
UFC veteraan Hector Lombard tekent bij Bare Knuckle FC

Bare Knuckle FC heeft een flinke slag geslagen met het ondertekenen van voormalig UFC-talent Hector Lombard.

Lombard is de eerste Olympiër op het rooster van Bare Knuckle FC en heeft Cuba in 2000 in judo vertegenwoordigd. De voormalige Bellator-kampioen stelde zijn titel vacant in 2012 om over te stappen naar de UFC.

"Ik wilde al een tijdje vechten voor deze geweldige organisatie en ik ben opgewonden dat het allemaal samenkomt. Bare Knuckle Fighting Championship is het volgende vechtniveau en ik ben blij dat ik er deel van kan uitmaken," zei Lombard, die zal uitkomen in de lichte zwaargewicht divisie bij BKFC.

Bare Knuckle is niet te stoppen

"Hector Lombard is een van de meest verwoestende punchers in de MMA-geschiedenis. Als fan kan ik niet wachten om te zien hoe Hector het doet in de vierkante cirkel. Hij is opwindend en explosief. Dit is een ongelooflijke ondertekening," zei David Feldman baas van BKFC.

Potentiële tegenstanders voor Lombard, zijn Joe Riggs en Quentin Henry, wiens virale knock-out op BKFC 7 stormenderhand sociale media veroverde. Met de ondertekening van Hector Lombard blijft de BKFC groeien met een selectie van favoriete vechters, waardoor de aantrekkingskracht verder wordt vergroot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws