UFC-Vechter Francis Ngannou wil bokswedstrijd met Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

UFC-Vechter Francis Ngannou wil bokswedstrijd met Deontay Wilder

UFC-Vechter Francis Ngannou wil bokswedstrijd met Deontay Wilder
UFC-Vechter Francis Ngannou wil bokswedstrijd met Deontay Wilder

De zwaargewicht vechter Ngannou heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest gevreesde power punchers in de MMA sport en zegt hij dat hij lastig zal zijn voor de ongeslagen Wilder.

"Ik ben een gelovige," zei Ngannou tegen Business Insider. "Ik ben iemand die gelooft dat dingen kunnen gebeuren. Dat is waarom ik hier ben. Niemand dacht dat ik hier vandaag zou zijn om tegen de beste UFC-strijders te vechten. Ik kan die jongens bevechten [in het boksen]. "

Ngannou gaf de naam aan de vier bokser die momenteel worden beschouwd als de elite in de zwaargewicht divisie van het boksen: Wilder, Tyson Fury, Anthony Joshua en Andy Ruiz Jr. allen staan op zijn radar.

Ik kan boksen

"Voordat ik zelfs bij de UFC aankwam, spared ik (ex-Joshua-tegenstander) Carlos Takam, ging naar zijn sportschool en sparren met hem," zei hij. "Iedereen [in de sportschool] heeft gekeken."

"Ik doe het stap voor stap," zei hij. "Junior eerst, dan vechten voor de titel, dan zien we wat er gebeurt. Ik sta open voor alles wat kan gebeuren. Ik denk dat het iets is dat zou kunnen gebeuren, "zei hij. "En ik ben hoopvol."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws