UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie Nieuws
Nieuws

UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie

UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie
UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie

De UFC wil al langere tijd een stap verder in de bokswereld maken

MMA Mania meldt dat UFC President Dana White de geruchten waar maakt met de aankoop van de Premier Boxing Champions organisatie. Het ZUFFA merk wat als de bokstak van de UFC zou moeten fungeren is al twee jaar inactief en Premier Boxing Champions zou dit moeten vervangen.

White zou nu een kant en klare organisatie zoals Premier Boxing Champions kopen zodat er weinig hoeft te gebeuren om actief in de boksmarkt te zijn. Premier Boxing Champions is nu nog eigendom van Al Haymon, die een vechters stal met bekende boksers heeft verzameld.

Geruchten worden werkelijkheid

"Geruchten zijn waar", schreef Mike Coppinger van The Athletic. "Al Haymon heeft verschillende gesprekken gehad met Ari Emanuel over een mogelijke deal waarbij Al nog steeds op een belangrijker manier betrokken zou zijn op dezelfde manier waarop Dana White bij UFC is als gevolg van die deal met Endeavour."

Ari Emanuel is de man achter Endeavour het moederbedrijf van de UFC. Op dit moment is er niets officieels, maar het klinkt alsof UFC-fans de komende maanden nog veel meer zullen horen over boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws