Home / Nieuws / Boks Nieuws / UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie

UFC koopt Premier Boxing Champions organisatie

Dana White gelooft niet dat Connor McGregor bij een bar gevecht betrokken was in Ierland!

De UFC wil al langere tijd een stap verder in de bokswereld maken

MMA Mania meldt dat UFC President Dana White de geruchten waar maakt met de aankoop van de Premier Boxing Champions organisatie. Het ZUFFA merk wat als de bokstak van de UFC zou moeten fungeren is al twee jaar inactief en Premier Boxing Champions zou dit moeten vervangen.

White zou nu een kant en klare organisatie zoals Premier Boxing Champions kopen zodat er weinig hoeft te gebeuren om actief in de boksmarkt te zijn. Premier Boxing Champions is nu nog eigendom van Al Haymon, die een vechters stal met bekende boksers heeft verzameld.

Geruchten worden werkelijkheid

“Geruchten zijn waar”, schreef Mike Coppinger van The Athletic. “Al Haymon heeft verschillende gesprekken gehad met Ari Emanuel over een mogelijke deal waarbij Al nog steeds op een belangrijker manier betrokken zou zijn op dezelfde manier waarop Dana White bij UFC is als gevolg van die deal met Endeavour.”

Ari Emanuel is de man achter Endeavour het moederbedrijf van de UFC. Op dit moment is er niets officieels, maar het klinkt alsof UFC-fans de komende maanden nog veel meer zullen horen over boksen.

Bekijk ook

Deontay Wilder: ‘Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open’

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat Tyson Fury geen kans tegen hem heeft.

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.