UFC kampioen wil de ring in tegen bokslegende Mike Tyson Nieuws
Nieuws

UFC kampioen wil de ring in tegen bokslegende Mike Tyson

UFC kampioen wil de ring in tegen bokslegende Mike Tyson
UFC kampioen wil de ring in tegen bokslegende Mike Tyson

Voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Andrei Arlovski zet zijn naam op de groeiende lijst kandidaten tegen Mike Tyson

De afgelopen weken heeft Tyson trainingsvideo's gepost die zijn snelheid en kracht demonstreren en de mogelijkheid besproken om terug te keren naar de ring voor een paar liefdadigheids gevechten om geld in te zamelen voor een goed doel.

Kandidaten zat

Sinds hij zijn wens om te vechten heeft onthuld, heeft Tyson talloze aanbiedingen ontvangen, waaronder een pakket van $ 20 miljoen om te vechten bij het Bare Knuckle Fighting Championship en een aanbod van $ 3 miljoen uit Australië om het op te nemen tegen Sonny Bill Williams of Paul Gallen.

Voormalig vijand Evander Holyfield is ook klaar om het tegen Tyson op te nemen in een trilogie en de altijd spraakzame Shannon Briggs probeert ook Tyson het hoofd te bieden. De 41-jarige Arlovksi behaalde afgelopen weekend een overwinning bij de UFC.

Op speciale regels

Net als verschillende anderen is Arlovksi geïnteresseerd om zichzelf te testen tegen Tyson maar op een voorwaarde. De UFC-veteraan geeft toe dat hij niet klaar is om tegen iemand als Tyson te vechten in een volledige bokswedstrijd.

Arlovski zou de voorkeur geven aan gewijzigde regels waar de wedstrijd afwisselt, van ronde tot ronde, van boksen tot MMA. Khabib Nurmagomedov deed vorig jaar een soortgelijk aanbod aan Floyd Mayweather.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws