UFC-kampioen Anderson Silva (45) in gesprek voor bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Anderson Silva (45) in gesprek voor bokswedstrijd

UFC-kampioen Anderson Silva (45) in gesprek voor bokswedstrijd

Anderson Silva is in gesprek voor een bokswedstrijd op 19 juni tegen Julio Cesar Chavez Jr. ESPN bevestigd dat de voormalige MMA-vechter in vergaande onderhandeling is.

De geplande wedstrijd werd donderdag voor het eerst aangekondigd tijdens een persconferentie. Tijdens het genoemde media-evenement onthulde organisator Saúl Ríos, dat het Chavez Jr. was die Silva's naam als mogelijke tegenstander naar voren bracht.

Toch boksen

Silva, die in april 46 wordt, werd door de UFC aan de kant gezet toen hij zijn laatste wedstrijd verloor tijdens het Halloween weekend. 3 weken later stond de Cubaan op straat. De 35-jarige Chavez Jr. behaalde een TKO-overwinning op Jeyson Minda in november.

In het verleden is Silva herhaaldelijk in verband gebracht met een mogelijke bokswedstrijd tegen Roy Jones Jr., maar zijn UFC-contract op dat moment had ervoor gezorgd dat dit nooit uitkwam. Jones belandde uiteindelijk met bokslegende Mike Tyson in de ring eind vorig jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws