UFC Boksen: Dana White ontmoet bokspromotor Eddie Hearn Nieuws
Nieuws

UFC Boksen: Dana White ontmoet bokspromotor Eddie Hearn

UFC Boksen: Dana White ontmoet bokspromotor Eddie Hearn
UFC Boksen: Dana White ontmoet bokspromotor Eddie Hearn

UFC-president Dana White heeft onlangs plannen uiteengezet over zijn komende stappen in de bokswereld.

Op zijn officiële Twitter-account deelde de UFC-baas een foto van hemzelf en de Engelse bokspromotor Eddie Hearn op het UFC Performance Institute in Las Vegas.

LEES OOK >> Dana White: Na de zomer meer nieuws over UFC Boksen

Eddie Hearn is de promotor achter een aantal bokssupersterren, waaronder Anthony Joshua, Oleksandr Usyk, Srisaket Sor Rungvisai, Amir Khan, Kell Brook en Daniel Jacobs, die zaterdagavond de ring in gaat tegen Canelo Alvarez.

Na de zomer begint het

Hearn is in Las Vegas voor het gevecht van Jacobs met Canelo, maar zijn ontmoeting met Dana White is zeker reden tot speculatie. Maandag gaf Dana White reden om aan te nemen dat deze plannen daadwerkelijk vorm konden krijgen.

"Ik maak al mijn boks plannen na deze zomer bekend," zei White tijdens een recent interview met CNN Sport. "Wanneer deze zomer voorbij is, hoor je veel over wat ik ga doen in de bokssport." Dit wijst er op wat dat hij na deze zomer gaat beginnen met het organiseren van boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws