Home / Nieuws / Boks Nieuws / UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws

UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws

Dana White: Jon Jones zou tegen Stipe Miocic vechten op UFC 218

De grote baas van de UFC Dana White zegt na de zomer met groots boks nieuws te komen.

White spreekt de afgelopen twee jaar vaker over het feit dat de UFC of beter gezegd haar zusterbedrijf ‘Zuffa Boxing’ met een verrassend boks concept zal komen. Wat dat is laat zich nog even raden, maar dat White zich op het boksen zal storten is duidelijk.

In een interview met CNN sprak White voor de zoveelste keer over de tegenslagen in het boksen, de frustraties die het algemene publiek heeft met het zwaargewicht divisie trio Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua. Deze zullen dit jaar niet tegen elkaar in de ring staan.

Contract Anthony Joshua

White toonde nogmaals zijn interesse in het promoten van Anthony Joshua, die naar verluidt een enorm contract aangeboden kreeg om te tekenen met Zuffa Boxing, maar Dana White ontkent dit. “Ik zou het leuk vinden,” zei White. “Op dit moment zou Anthony Joshua ook een grote ster in de Verenigde Staten moeten zijn. Maar dat is hij niet. “

White heeft gezegd dat hij niet zal werken met sanctionerende instanties, en hij heeft herhaaldelijk promotors op hun plek gezet, zoals Bob Arum, Oscar De La Hoya, en Eddie Hearn, die momenteel drie van de vier belangrijkste promotors in het boksen zijn. Hij zei ook dat hij nooit meer met Showtime zal werken, die de helft van Premier Boxing Champions beheren.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz