Tyson Fury's volgende gevecht in de maak! 'In maart de ring in'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Tyson Fury's volgende gevecht in de maak! 'In maart de ring in'

Bob Arum, Tyson Fury’s promotor zou naar verluidt graag zien dat de ‘Gypsy King’ de volgende keer een ring in Engeland bokst. Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

In wat een sensationele Britse kaskraker zou zijn, heeft Fury’s co-promotor Bob Abrum mede-Britten Dillain Whyte en Joe Joyce genoemd als potentiële uitdagers voor de Gypsy King. Fury heeft sinds 2018 niet meer gevochten in eigen land. Waardoor een thuiswedstrijd tussen twee Engelse vechters een verrukkelijk vooruitzicht is voor de Britse boksfans.

Whyte zou komend weekend in de O2-arena in Londen tegen Otto Wallin vechten. Maar nadat de Whyte zich terugtrok vanwege een schouderblessure, zijn er geen garanties over wie Fury’s uitdager zal zijn. Het gevecht zou de verplichte uitdager van de WBC hebben beslist. Het valt dus nog te bezien of Whyte eerst zijn afspraak met Wallin moet nakomen voor een mogelijk gevecht met Fury in maart.

Graag de ring in

Joe Joyce wordt ook genoemd als tegenstander voor Fury. Joyce is ondertussen flink op stoom met het verslaan van Daniel Dubois en Carlos Takam. Dubois was ongeslagen en dus is Joyce’s overwinning de aankondiging van zijn vermogen om vol vuur de ring in te gaan (tekst loopt door onder video).

Joyce en Fury delen ook een promotor in Frank Warren, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor een gemakkelijkere deal. Warren heeft naar verluidt gezegd dat Fury, Joyce als een toekomstige kampioen beschouwt en hem daarom graag in de ring wil krijgen.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page