Tyson Fury's promotor waarschuwt boksfans! 'Duur geintje' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury's promotor waarschuwt boksfans! 'Duur geintje'

Tyson Fury's promotor waarschuwt boksfans! 'Duur geintje'

Frank Warren heeft boksfans gewaarschuwd dat een flinke prijsstijging wacht voor Tyson Fury's gevechten tegen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk.

Bokskoning Fury is in gesprek om het op te nemen tegen Usyk in de zwaargewicht divisie. Dit wordt een van de grootste gevechten en daar zal een prijskaartje aan hangen. Warren gaf toe dat een verhoging van de normale prijs (PPV) van € 27,95 wordt verwacht, zoals dit ook het geval zou zijn tegen Anthony Joshua.

Het wordt duur

Warren onderhandelt over een deal voor Fury, 34, om te vechten tegen Usyk, 35, in het Midden-Oosten wat mega veel geld zal opbrengen. Maar omdat er zoveel titels op het spel staan zullen ook de fans wat dieper in de buidel moeten tasten.

“Hetzelfde alsof Tyson tegen Anthony Joshua zou hebben gevochten, de prijs zou omhoog gaan. Het zijn de twee grote geldgevechten", zegt Warren. Een datum voor maart is het doel voor de Fury tegen Usyk wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws