TYSON FURY: 'Ze boden mij kleingeld voor gevecht tegen Mike Tyson' Boks Nieuws
Boks Nieuws

TYSON FURY: 'Ze boden mij kleingeld voor gevecht tegen Mike Tyson'

TYSON FURY: 'Ze boden mij kleingeld voor gevecht tegen Mike Tyson'
TYSON FURY: 'Ze boden mij kleingeld voor gevecht tegen Mike Tyson'

Een paar weken geleden onthulde de zwaargewicht kampioen, Tyson Fury, dat hij een van de vechters was die rechtstreeks werd benaderd om Mike Tyson te ontmoeten in een oefengevecht.

De voormalige onbetwiste zwaargewicht kampioen Mike Tyson heeft trainingsvideo's uitgebracht om zijn snelheid en kracht te demonstreren. Sommige van de video's zijn viraal gegaan op sociale media met miljoenen views.

Tyson, 53 jaar oud en inactief sinds 2005, spreekt al enkele maanden over de mogelijkheid om een comeback te maken. Hij wil deelnemen aan verschillende liefdadigheid wedstrijden om geld in te zamelen voor een goed doel.

Je kunt dit nooit winnen

Fury was benaderd om tegen de man te vechten waarnaar hij is vernoemd. Maar hij zegt dat het aangeboden geld zeer extreem laag was. "Ik had een bod van $ 10 miljoen van ESPN om het gevecht te doen." Dit terwijl Mike Tyson had gezegd dat er maar liefst $ 500 miljoen te verdelen was, "zegt Fury.

Tegelijkertijd geeft Fury toe dat hij zich in een moeilijke situatie zou bevinden winnen of verliezen. "Ik had graag de ring met hem gedeeld. Maar als hij had gewonnen, zouden mensen hebben gezegd dat ik niet voorstel was omdat een 53-jarige me versloeg en als ik hem had verslagen, dan was ik een pestkop, 'zei Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws