Tyson Fury wil samen met vader (57) en broers de ring in op 23 april Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury wil samen met vader (57) en broers de ring in op 23 april

Tyson Fury wil samen met vader (57) en broers de ring in op 23 april

Tyson Fury is de beste zwaargewicht bokser ter wereld. Het boksicoon wil zijn vader John de ring in hebben op de avond dat hij zelf de strijd aangaat met Dillian Whyte.

Zigeunerkoning Fury staat tegenover Whyte in het Wembley Stadium volgende maand op 23 april. Fury Senior had een korte periode als professionele bokser in de jaren 80 en 90. En traint nog regelmatig mee met de grote kampioen.

De 57-jarige vader van Fury ook bekend als 'Big John', heeft niet meer gevochten sinds hij in juni 1995 verloor van Steve Garber. Echter is Fury senior nog even strijdvaardig als voorheen en zoon Tyson ziet een rol weggelegd in de voorrondes van zijn gevecht met Whyte.

De hele famile de ring in

,,Ik probeer Big John op de undercard te krijgen om eerlijk te zijn", vertelde Fury het YouTube-kanaal van Queensberry Promotions. ,,Daar werken we nog steeds aan, Frank (boskpromotor. red), werkt heel hard achter de schermen. Het is nog niet aangekondigd, maar wees niet verbaasd als het gebeurt. "

Fury's jongere broer Tommy Fury zal naar verwachting ook in actie komen tegen een nader aan te kondigen tegenstander. Sean de andere broer van Fury zou de ring in moeten tegen de broer van Whyte, Dean.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws