Tyson Fury vs Oleksandr Usyk: Datum en locatie verrassend
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury vs Oleksandr Usyk: Datum en locatie verrassend

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk: Datum en locatie verrassend

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk: Promotor geeft datum en locatie

Frank Warren, bokspromotor, zegt dat Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal boksen in het Midden-Oosten. Als geplande datum wordt 17 december genoemd de dag voor de dag voor de WK-finale in Qatar. Warren noemt dit het grootste gevecht sinds Muhammad Ali vs Joe Frazier.

Tegen Talksport zegt Warren vandaag dat Tyson Fury heeft aangedrongen op het gevecht en dat deze moet plaatsvinden. Zodat de Brit en de Oekraïner kunnen strijden in een wedstrijd om de onbetwiste zwaargewicht koning te kronen. Warren zegt dat de fans de datum en locatie verrassend zullen vinden.

De Gypsy King heeft de afgelopen weken verschillende keren zijn pensionering en dan weer terugkeer aangekondigd, terwijl hij ook de WBC-titel nog niet heeft opgegeven. Fury was echter zeer actief op sociale media tijdens en na het gevecht tussen Usyk en Joshua en daagde de overwinnaar uit.

Veel geld

,,Er zullen hoge eisen worden gesteld aan beide boksers, en terecht. Dit is een uniek evenement. Dit is het grootste zwaargewicht titelgevecht sinds Muhammad Ali vs Joe Frazier”, zegt Warren die verwacht dat het gevecht minimaal 150 miljoen dollar op zal leveren.

,,Het is een enorm gevecht, want beide zijn ongeslagen, alle titels staan op het spel. Veel mensen hebben een verdeelde mening over wie er zal winnen, wat geweldig is”, aldus Warren. Fury vocht zijn laatste wedstrijd dit jaar in het Wemley stadion. Echter lonkt het grote geld uit het midden-oosten, waar veel meer betaald zal worden om Fury tegen Usyk te zien strijden.

Bekijk ook

Akelig ventje geklapt na uitdagen! 'Nooit meer zeggen' (video)

Akelig ventje geklapt na uitdagen! ‘Nooit meer zeggen’ (video)

Voor hij het wist werd hij onderuit gemept en ging nokkie-out.

Ubertje klapt lastige klant met kaakslag omver! 'Niet betalen' (video)

Ubertje klapt lastige klant met doodsklap omver! ‘Niet betaald’ (video)

Niet willen betalen na een rit en dan nog een grote mond ook

Klein meisje onderuit getrapt door volwassen vechter! 'Jij mietje'

Klein meisje onderuit getrapt door volwassen vechter! ‘Jij mietje’ (video)

Beelden van een klein meisje die met een low-kick

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page