Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 toch niet zeker voor 2020
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 toch niet zeker voor 2020

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 toch niet zeker voor 2020

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 toch niet zeker voor 2020

Het derde gevecht Tyson Fury en Deontay Wilder lijkt op losse schroeven te staan. Geld lijkt de oorzaak van de kink in de kabel.

Het gevecht tussen Tyson Fury en Deontay Wilder staat gepland voor 19 december aanstaande. Echter zegt Tyson Fury’s promotor Frank Warren, dat de match niet achter gesloten deuren kan plaatsvinden zonder fans.

De reden lijkt dat de ontbrekende opbrengst van de tickets die anders gekocht zouden zijn door de fans, de grootste factor is om af te zeggen. Een oplossing zou nog kunnen zijn dat als het gevecht niet in de US plaats kan vinden, er uitgeweken kan worden naar bijvoorbeeld het midden-oosten.

Geen gevecht

“Nee, geen gevecht van die omvang”, zei promotor Frank Warren toen hem werd gevraagd of Fury vs. Deontay Wilder zonder fans kan plaatsvinden. Het laatste gevecht tussen Tyson en Deontay Wilder was het meest winstgevende gevecht ooit in Las Vegas. Het lijkt er dus dat en nog een aantal hordes te nemen zijn.

Het is mogelijk dat er geen land bereid is om Fury en Wilder toe te laten. Bob Arum, bokspromotor van kon geen regering vinden die geïnteresseerd was in het gevecht tussen Manny Pacquiao en Terence Crawford dat hij probeerde op te zetten.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page